Zariadenie na pridávanie soli alebo korenia (soľnička) na potravinárske výrobky - väčšinou umiestnené nad pásovými dopravníkmi.
Zariadenie je vyrobené výhradne z nehrdzavejúcej ocele
Špecifikácie...
Turbo viaczónový temperovací stroj sa používa na temperovanie v tenkej vrstve polevy, čokolády, krémov z dôvodu tvorby stabilných β-kryštálov kakaového masla.
Stroj má schopnosť spracovávať hmoty s...
Hlavnou výhodou zariadeni na kremovanie medu - smotana medu za 4 hodiny (100 kg za hodinu)!
Krémovacie zariadenie so 400 kg navážkou medu slúži na riadenú kryštalizáciu pri periodickom spracovaní...
Naša spoločnosť ponúka zariadenie na výrobu krémového medu v novom dizajne s gravitačným miešaním. Hlavná výhoda zariadenia - krémový med za 4 hodiny!
Charakteristickým znakom novej série medových...
Nová verzia stroja na výrobu arašidového masla, ktorý možno použiť na výrobu všetkých druhov orechových pást / masla.
* Cena je stanovená za základnú verziu, bez doplnkových možností.
Možnosti...
Homogenizátor rastlinneho mlieka je určený na vysoko efektívnu výrobu sójového, mandľového, ryžového alebo makového mlieka a iných druhov rastlinných mliek.
Procesy:
miešanie
ohrev
varenie...
Multifunkčná panvica na prazenie súčasne varí a mieša. Vyhrievané dvojitou komorou s termálnym olejom a elektrickými odpormi na ohrev oleja.
Celý stroj je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele AISI 304...
Guľový mlyn umiestnený v komore funguje tak, že surovinu (čokoládu) rozdrví a mení ju na hotový homogénny výrobok. Kovové gule nie sú zahrnuté v cene.
Vhodné produkty pre guľový mlyn:
čokoládový...
Vákuová odparovacia nadoba je určená na varenie širokého spektra viskóznych produktov vo vákuu, kde proces varu prebieha pri nižších teplotách. To napomáha zachovať prirodzenú chuť, vôňu a farbu...
Model 2020
Dvojdopravníková kompaktna fritéza s priamym ohrevom pre profesionálne gastronomicke kuchyňe, hotely, fast-food prevadzky, reštaurácie a menšie priemyselne výrobne. Nový model je...
Bubnové / sudové miešačky sa používajú na miešanie širokej škály sypkých a granulovaných produktov v transportnom/sudovom kontajneri.
Absencia pohyblivej časti umožňuje efektívne miešanie zrnitých...
Technologická linka na výrobu kondenzovaného mlieka zahŕňa všetky potrebné komponenty od príjmu surovín až po tepelnú úpravu hotového výrobku pred balením. Poskytujeme rôzne technológie na výrobu...
Miešačka je určená na konzistentné, homogénne dávkovanie alebo kontinuálne miešanie práškov a granúl. Výkon miešacieho zariadenia sa môže pohybovať od jemného, až po vysoko intenzívne miešanie. Na...
Tento inline homogenizátor je určený na miešanie, emulgáciu, dispergovanie a homogenizáciu hustých a viskóznych produktov.
Oblasti použitia:
Potravinársky priemysel
Kozmetický priemysel
Chemický...
Potravinárske zariadenia pre reštaurácie, jedálne a všetky druhy výdajní jedál.
Ideálne pre:
• Dusené mäso
• Polievky, omáčky
• Bujóny
• Mnoho ďalších produktov
Regulátor teploty reguluje...
Jednohlavová piestová plnička - dávkovač kvapalín pre objemy od 10 do 100 ml na dávku s manuálnym alebo automatickým režimom plnenia, určený predovšetkým na plnenie menej hustých kvapalín s...
Prístroj je určený na dávkovanie kvapalín s nižšou aj s vyššou viskozitou v objemoch od 300 ml do 2 500 ml.
Plnička pracuje v dvoch režimoch – manuálnom a automatickom.
Pri ručnom plnení je po...
Týmto homogenizátorom je možné spracovať 10-60-100 litrov tekutiny.
Vďaka asynchrónnemu motoru je mimoriadne tichý a bezúdržbový. Rezná rýchlosť nožov je 16 m/s. Dá sa s ním pripraviť aj šľahačka...
Stroj je vhodný na mletie a homogenizáciu mäkkých, stredne mäkkých, tvrdých, elastických materiálov s obsahom vody, tukov, olejov, suchých produktov a mnohých ďalších.
vhodné pre:
korenie
cukor...
Vákuová fritéza VF je určená na vyprážanie potravín pri teplote 85 °C, vďaka čomu si výrobok zachováva svoju prirodzenú chuť a vôňu, ako aj ďalšie užitočné vlastnosti. Ovocie a zelenina vyprážané...
Univerzálny varný hrniec s miešadlom je vhodný na miešanie a tepelnú úpravu potravinárskych výrobkov, kozmetických emulzií, krémov, cukrových past a ďalších.
• Jednoducho odnímateľné nastaviteľné...
Vákuový multifunkčný varný stroj je určený pre domáce použitie, stravovanie (reštaurácie, hotely, cateringové spoločnosti) ako aj malé priemyselné podniky resp. Toto zariadenie vám umožňuje variť...
Lopatkové čerpadlá sa používajú najma na čerpanie produktov s vysokou viskozitou, ako sú sirupy, med, majonéza, omáčky, smotana a mnoho ďalších produktov.
Vhodné produkty:
sirupy
med
majonéza...
Elektrický sporák s priemerom 40 cm je určený pre hrnce s objemom do 100 l. Je vyrobený kompletne z nerezovej ocele s výkonom 5 kW a rozmermi 580x380x380mm.
Vertikálny tlakový generátor pary s horizontálnymi vodnými rúrami namontovanými na podpore z nehrdzavejúcej ocele s elektrickými a vodovodnými prípojkami, so 6 odpormi po 8 kW a 3 spínačmi/odpor....
Atmosférické bubnové sušičky sú určené na výrobu suchých produktov z tekutých suspenzií, ale aj na sušenie mlieka, kvasníc a mnohých ďalších produktov.
PRACOVNÝ PRINCÍP
Pracovná operácia ...
Tieto parou vyhrievané kotly sú použiteľné na varenie polievok, cestovín, mliečnych jedál alebo vývarov bez ich pripálenia ako aj na varenie mäsa, rýb, zeleniny, húb alebo rozmrazovanie a parenie...
Dávkový blanšírovač s nepriamym elektrickým alebo parným ohrevom je použiteľný na blanšírovanie zeleniny, húb, mäsa, rýb a morských plodov. Tento typ blanšírovača je ideálny pre použitie v...
Odkamenovač je určený na umývanie zemiakov, mrkvy a inej korenistej zeleniny. Stroj oddeľuje hlinu, kamene a plávajúce časti, ako sú listy a stonky.
Skladá sa z pravouhlej násypky, do ktorej sa...
Jednoduchá obsluha a univerzálne použitie
Ide o všestranné zariadenie na prepravu produktov do výšky. Môže byť použitý na prepravu veľkých, malých, ľahkých alebo ťažkých výrobkov. Dopravník pracuje...
Stroj je určený na oddeľovanie medu od vosku mechanickým spôsobom.
Skrutkový separačný lis na med a vosk je kompaktný, stacionárny kontinuálny stroj určený na rýchle a efektívne oddelenie medu od...
Vákuová odparka na výrobu cukrového sirupu pozostava z valcová nádoby vyrobenej z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s vyhrievacím plášťom a tepelnou izoláciou. Sirup sa mieša pomocou kotvového...
Высококачественное оборудование в составе линии обеспечивает перемешивание и тщательную гомогенизацию компонентов. Линия позволяет получить стойкую эмульсию, сохраняющую со стабильной...
Our continuous oven is designed for excellent baking results on the smallest of base measurements. It’s a universal device that bakes perfectly and helps your snack business create faster service...
Мы предлагаем различные технологические решения производства фруктовых и овощных чипсов и подобных снеков. Линии комплектуются в зависимости от используемого сырья, выбранной технологии...
Разработанная нами линия предназначена для жарки пельменей, беляшей, наггетсов, пирожков, чебуреков, самсы и подобных продуктов. Как в небольших объемах (от 30 кг/ч), так и в промышленных (до 500...
Технологическое решение для производства ореховой пасты подбирается индивидуально под заказчика и зависит от типа орехов, планируемых в качестве сырья, а также производительности. Коллоидная...